Start benda baru dngan cara yg lebih baik


fanaa-coklat

blog ini dikongsi atas name widuri hariri dn shamira zamri :)

welcome to our blog :))

Saturday, August 28, 2010

cant wait !

OMG .! cant wait to watch this film.starring ::kajol,arjun rampal and karena kapoor .dah lame kajol tak belakon. dah 9tahun . tak tahu la sebab ape.btw ,nak tgk cite ! nak tgk cite niee..sbb ade kajol and also sbb cite die mcm best jer.okay , sinopsis die , kajol dan arjun tuh husband and wife but dorg dah bercerai tp kajol ngan karena hmm tak tahu laa ape relationship dorg.karena ngan kajol duduk dlm satu rumah. dan arjun ngan karena loving each other .kat situ laa ade complication sikit. so macam mane dorg nak cakap yg dorg nie " WE ARE FAMILY " :) cant wait ! will be release on 3.9.2010 ♥ kajol :)
                                                            we are family :) 3sept


                                                            ps ; widuri khan
                                                     harap harap dapat tgk :D

2 comments:

  1. kak wie , kak shamira , syeera dh follow :))

    ReplyDelete
  2. okay thanks. i will follow you back :)
    -wid-

    ReplyDelete